na glavno vsebino

Sodelovanje za krepitev uspešnosti projektnih pisarn (SKUPP)

Projektni partnerji:

Kmetijski inštitut Slovenije Domov - Kmetijski inštitut Slovenije (kis.si)

Gozdarski inštitut Slovenije GOZDIS - Gozdarski inštitut Slovenije

Geološki zavod Slovenije  GeoZS (geo-zs.si)

Pedagoški inštitut Pedagoški institut (pei.si)

 

Gozdarski inštitut Slovenije je pridobil projekt z naslovom »Sodelovanje za krepitev uspešnosti projektnih pisarn (SKUPP)« na razpisu Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije v okviru Načrta za okrevanje in odpornost (NOO) - »Aktivnosti krepitve projektnih pisarn na javnih raziskovalnih organizacijah« (Ur. l. RS št. 140/2022).

Triletni projekt SKUPP ima proračun v višini 1,3 milijona evrov, v njem sodelujejo 4 partnerji, koordinira pa ga Kmetijski inštitut Slovenije.

Vodja projekta na Gozdarskem inštitutu Slovenije: Tjaša Baloh

Trajanje: od 14. 4. 2023 do 30. 6. 2026

Cilj projekta:

Projekt SKUPP je namenjen krepitvi kompetenc konzorcija projektnih pisarn ter raziskovalcev na naših inštitutih preko organizacije številnih dogodkov, mreženj med partnerji, z zunanjimi deležniki in drugimi konzorciji ter z novimi zaposlitvami v projektnih pisarnah. Cilj konzorcija SKUPP je krepitev podpornega okolja projektnih pisarn na javnih raziskovalnih organizacijah in povečana uspešnost na centraliziranih programih EU v fazah prijavljanja, izvedbe in poročanja, kar bo pripomoglo k širšemu ugledu in boljši prepoznavnosti naših inštitutov ter dolgoročno k večjemu ugledu v mednarodnem okolju.

Projekt SKUPP sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, in Evropska unija - NextGenerationEU.

 

Skupinska fotografija Kick off sestanka projekta SKUPP,  foto: Kmetijski inštitut Slovenije

 

SHIFT + A